jump to navigation

Sti mellom brohodene 7. juni 2022

Posted by alfedgar in Mindemyren.
Tags: ,
trackback

Når jeg går ned fra Løvstakken mot Kristian Bings veg har et alternativ vært «Blå løype«. Dette har også en tid vært et alternativ for å gå mellom de to manglende bitene av Løvstien. Etter at de to brohodene for gangbroen som skal bygges nå er etablert, er det fristende å gå ned langs høyspentlinjen til brohodet i sør og følge linjen som utgjør den manglende biten. Det ser ut som andre har tenkt det samme, for det er i ferd med å bli etablert en ganske god sti langs denne linjen.

Stien går delvis i ganske bratt terreng, naturlig nok siden det skal bygges en gangbro på denne siste biten. I høst var det knapt mulig å se at det gikk en sti her, men nå slynger den seg ganske tydelig mellom blåtopp og einstape. Når man er forbi brohodet i nord møter man riktig nok et slags stengsel med skiltet «Køyr sakte», men eg køyrer ikkje, eg gjeng.

Siste opplysning på Bergen kommunes nettside er at gangbroen skal være ferdig i 2024.

Kommentarer»

No comments yet — be the first.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: