jump to navigation

Blå løype 12. november 2020

Posted by alfedgar in Mindemyren.
Tags:
trackback

Hvis du ønsker å gå hele Løvstien (en fin søndagstur) før den siste biten er ferdig i 2022, finnes det to alternativer. Det ene går langs veien gjennom bebyggelsen nedenfor anleggsområdet, via Fredlundsvingen, Søre Skogvei og Kristian Bings vei. Men det finnes også et annet alternativ langs en fin sti lenger oppe i lia.

Hvis du kommer fra sør tar du stien opp mot Løvstakken der den ferdige delen av Løvstien ender ovenfor Fredlundsvingen. Når du kommer opp til høyspenten går det en blåmerket sti skrått nedover lia mot nord.

Stien går først gjennom glissen bjørkeskog, og over nedre del av  brannområdet fra påsken i fjor. Etter hvert kommer du ned i granskog og når du møter anleggsområdet til Løvstien i andre enden må du følge dette på oppsiden hvis du vil unngå å havne i et gjørmete og ugjennomtrengelig villniss.


Her er en skisse av området der det arbeides med siste del av Løvstien – mellom de to røde ringene.

Kommentarer»

No comments yet — be the first.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: