jump to navigation

S16 og S17 28. oktober 2022

Posted by alfedgar in Mindemyren.
Tags: , ,
trackback

To næringsbygg skal rives for å gi plass til 180 boenheter mellom bybanen og Solheimsvannet nord på Mindemyren. Planene var ute på høring i sommer og i den forbindelse ble det publisert en digital 3D-modell av området.

Det nest siste bildet viser området sett fra sydøst og er tatt i modellen av Bergen som er utstilt i Autogården. Den er ikke lenger helt «up to date». Blant annet er møbelforretningen til venstre i bildet revet (februar 2020). Det samme er den ene av eneboligene i bakgrunnen (sommeren 2022).  Oversiktsbildet til slutt er fra oktober 2021.

Kommentarer»

No comments yet — be the first.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: