jump to navigation

Sporveiskiosken siste 20 år 19. august 2022

Posted by alfedgar in Wergeland.
trackback

Jeg har presentert mange bilder av sporveiskiosken på Minde tidligere. De kan finnes via etikettene #trikkesløyfen og #sporveiskiosken i høyre spalte. Her er noen bilder fra de siste 20 årene som ikke har vært vist tidligere. Det første bildet er tatt høsten 2002 og det siste denne uken.

Frem til 2008 skjedde det ikke så mye her. Men da startet utbyggingen av Bybanen til Nesttun, som medførte riving av noen hus i Bendixens vei. Bybanen begynte å kjøre i 2010 og boligfortettingen skjøt fart i 2012. Utbyggingen forutsatte oppgradering på plassen som hadde fått navnet Ambrosia Tønnesens plass. Det ble lagt brostein og plantet trær. Gamle trikkeskinner kom også for en dag. Og i 2017 startet Cafe Ambrosia i den restaurerte kiosken.

Kommentarer»

No comments yet — be the first.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: