jump to navigation

Katten utenfor 10. april 2019

Posted by alfedgar in Wergeland.
Tags:
trackback

Det lusker en pågående katt i strøket Wergeland/Svaneviksveien. Når jeg skal hente avisen om morgenen sitter den klar og prøver å smette inn døren. Av og til når jeg er på kjøkkenet er den utenfor og mjauer med inntrengende røst. Selv om vinduet er lukket høres den godt.

Jeg har også sett og hørt den utenfor andre gatedører i nabolaget.


Her er en video Konrad tok opp for noen dager siden.

Kommentarer»

1. Jill Walker Rettberg (@jilltxt) - 12. april 2019

Hos dere og ja? VELDIG sosial katt! Naboen og jeg fant ut hvor den hører hjemme her forleden. Katten heter Dexter – den bor i det gule huset i stikkveien fra Svaneviksveien ned til Minde Allé. Hvis du ser på halsbåndet står det faktisk en URL, og på websiden finner du historien til katten – jeg la ikke merke til det før eieren fortalte meg at hun har URL i stedet for telefonnummer fordi hun fikk så mange telefoner… Les mer her: https://dexter5.webnode.com

alfedgar - 13. april 2019

Haha, fin historie. Akkurat nå står den utenfor her igjen og roper:
«Ikke slipp meg inn, ikke gi meg mat, selv hvor mye jeg gauler.
– Jeg har allergi!»


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: