jump to navigation

Villaer for fall 4. mars 2012

Posted by alfedgar in Mindemyren.
Tags: ,
trackback

Vis-a-vis høyskolebygget, på motsatt side av Inndalsveien, ligger en parkeringsplass som benyttes til hensetting av biler i mer eller mindre kjørbar stand. Inntil denne plassen ligger noen villaer som har sett bedre tider. Til sammen utgjør villatomtene og parkeringsplassen et areal med såkalt «stort potensiale», vil jeg tro.

Disse husene er ikke de eneste som står og forfaller langs Mindemyren. Andre steder er fofallet kommet lenger enn det vi ser her, likevel leies husene ut til boligformål. Jeg tror ikke man skal stille store krav til boligstandard om man vil bo her.

Kommentarer»

No comments yet — be the first.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: